مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
تعداد بازدید : 495
کد خبر:۷۸۰۳۱۲
کد خبر:۷۸۰۳۱۲
6300 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه بادمجان شکم پاره

بادمجان شکم پاره یکی از غذاهایی است که در ماسوله به شیوه‌ای خاص تهیه می‌شود. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟