تعداد بازدید : 780
کد خبر:۷۷۹۹۰۲
کد خبر:۷۷۹۹۰۲
4355 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ | ۱۳۹۶/۱۲/۱۵
06 March 2018
ته چین؛

دستور پخت بال بوفالو در آرام پز

بال مرغ طرفدارن خاص خود را دارد، بعضی ها عاشق بال کبابی هستند، و بعضی ها هم در سوپ می ریزند، اگر از ازاین دو روش خسته شده‌اید، می توانید بال بوفالو را امتحان کنید که در این روش در آرام پز پخته شده است.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟