ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رد رشوه ۱۰ هزار دلاری توسط دریابانان ناجا

کد خبر: ۷۷۹۸۶۲
| |
6901 بازدید
فرمانده مرزبانی ناجا از رد رشوه ۱۰ هزار دلاری قاچاقچی کالا از سوی ماموران وظیفه شناس پایگاه دریابانی آبادان خبرداد.

به گزارش ایلنا، سردار " قاسم رضایی"در تشریح این خبر، اظهارداشت: ماموران پایگاه دریابانی آبادان از طریق منابع اطلاعاتی از انتقال محموله کالای قاچاق از دبی به بندر آبادان، مطلع شدند.

وی افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی طی یک عملیات غافلگیرانه موفق شدند، یک فروند "دوبه" را که از دبی به بندر آبادان در حرکت بود، در اروند متوقف و در بازرسی از آن مقادیر زیادی انواع کالای قاچاق کشف کنند.

فرمانده مرزبانی ناجا در خاتمه گفت: صاحب کالا برای رهایی از مجازات قانونی و نیز تطمیع پلیس، مبلغ ۱۰ هزار دلار رشوه به ماموران دریابانی پیشنهاد داد که با رد آن از سوی پلیس، پرونده‌ای در این زمینه تشکیل و متهم برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟