بارش تگرگ در جاده چالوس

کد خبر: ۷۷۹۷۵۰
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۹ 05 March 2018
|
4518 بازدید
‌مدیرکل هواشناسی استان البرز گفت: وضعیت جوی در مسیر کرج-چالوس کمی تا نیمه ابری، بعضی ساعات ابری، همراه با رگبار، رعد و برق و بارش تگرگ است.

به گزارش ایسنا، ‌‌منصور رحمانیان گفت: بررسی آخرین الگوهای پیش‌یابی حاکی از گذر امواج کم و بیش ناپایدار در منطقه البرز مرکزی است که پیامد آن آسمانی قسمتی ابری، در بعضی ساعات افزایش ابر، وزش باد ‌و رگبار و رعد و برق است.

رحمانیان افزود: این شرایط در ارتفاعات با بارش تگرگ همراه خواهد بود و برای امروز دوشنبه(14 اسفند) و فردا تشدید می‌شود.

وی در خصوص وضعیت جوی مسیر کرج - چالوس نیز گفت: وضعیت جوی در مسیر کرج-چالوس تا ظهر امروز کمی تا نیمه ابری، بعضی ساعات ابری، همراه با رگبار، رعد و برق و بارش تگرگ است.

مدیرکل هواشناسی استان البرز در پایان اعلام کرد: سرعت باد در این مسیر به 28 کیلومتر در ساعت خواهد رسید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت