میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شرط ترامپ برای به رسمیت شناختن فلسطین

کد خبر: ۷۷۹۰۸۴
| |
6316 بازدید
شرط ترامپ برای به رسمیت شناختن فلسطین
یک روزنامه صهیونیستی اعلام کرد که ترامپ درخواست اروپایی‌ها مبنی بر به رسمیت شناختن کشور فلسطین را پذیرفته اما یک شرط برای آن تعیین کرده است و آن، اینکه قدس پایتخت آن نباشد!

به گزارش مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مشکلی با شناسایی کشور فلسطین ندارد اما برای این مسئله یک شرط اساسی دارد.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت احرونوت با اشاره به این مسئله افزود که کشورهای اروپایی فشارهای زیادی بر ترامپ به منظور شناسایی کشور فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی اعمال کرده‌اند.

این روزنامه تصریح کرد که فلسطینیان تلاش‌های خود را برای متقاعد کردن اروپایی‌ها جهت مداخله در روند سازش بیشتر کرده و در این زمینه موفق هم بوده‌اند.

به گفته این روزنامه، ترامپ درخواست اروپایی‌ها مبنی بر به رسمیت شناختن کشور فلسطین را پذیرفته اما یک شرط برای آن تعیین کرده است و آن اینکه قدس پایتخت آن نباشد!

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت