تعداد بازدید : 25222
کد خبر:۷۷۸۷۹۰
کد خبر:۷۷۸۷۹۰
38983 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ | ۱۳۹۹/۰۹/۱۵
05 December 2020
ته چین؛

آموزش دم کردن زعفران

زعفران یکی از طعم دهنده‌ها و رنگ‌دهنده‌های پرکاربرد است. آموزش دم کردن زعفران با یخ و آب جوش را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.