ته چین؛

طرز تهیه خورش مرغ

کد خبر: ۷۷۸۱۲۷
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۴ 27 February 2018
تعداد بازدید : 4952
بازدید 20577
در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوانی دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده می‌شود. خورش‌های ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. ایرانیان چلوخورش که به آن برنج و خورشت هم گفته می‌شود را در غذاهای روزانه، میهمانی‌ها و مراسم رسمی استفاده می‌کنند. امروز یک خورش مرغ را به شما آموزش می دهیم که می تواند تنوعی در پخت اینگونه غذاها باشد.
اشتراک گذاری