تعداد بازدید : 4953
کد خبر:۷۷۸۱۲۷
کد خبر:۷۷۸۱۲۷
20912 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه خورش مرغ

در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوانی دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده می‌شود. خورش‌های ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. ایرانیان چلوخورش که به آن برنج و خورشت هم گفته می‌شود را در غذاهای روزانه، میهمانی‌ها و مراسم رسمی استفاده می‌کنند. امروز یک خورش مرغ را به شما آموزش می دهیم که می تواند تنوعی در پخت اینگونه غذاها باشد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟