سفیر کره جنوبی در ایران؛ عاشق کله پاچه و سیرابی!
تعداد بازدید : 1454
کد خبر:۷۷۷۸۰۳
کد خبر:۷۷۷۸۰۳
9802 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه لقمه کباب

لقمه کباب یکی از کباب‌های خوشمزه‌ای است که به صورت لقمه و معمولاً میان نان لواش پیچیده شده و سرو می‌شود. در ایران شماری از رستوران‌ها به واسطه پخت تخصصی این غذا نه چندان پیچیده مشهور و پرمشتری هستند. اکنون وقت آن رسیده تا طرز تهیه لقمه کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرابگیرید.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟