تعداد بازدید : 1454
کد خبر:۷۷۷۸۰۳
کد خبر:۷۷۷۸۰۳
9752 بازدید
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ | ۱۳۹۶/۱۲/۰۷
26 February 2018
ته چین؛

طرز تهیه لقمه کباب

لقمه کباب یکی از کباب‌های خوشمزه‌ای است که به صورت لقمه و معمولاً میان نان لواش پیچیده شده و سرو می‌شود. در ایران شماری از رستوران‌ها به واسطه پخت تخصصی این غذا نه چندان پیچیده مشهور و پرمشتری هستند. اکنون وقت آن رسیده تا طرز تهیه لقمه کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرابگیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.