ته چین؛

طرز تهیه سوپ جو قرمز

کد خبر: ۷۷۷۰۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۸ 24 February 2018
تعداد بازدید : 819
کد خبر: ۷۷۷۰۵۱
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۸ 24 February 2018
|
8006 بازدید
بازدید 8006
سوپ جو یکی از سوپ‌های بسیار خوشمزه است که به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. طرز تهیه این سوپ جو قرمز را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟