ته چین؛

طرز تهیه سس فرانسوی

کد خبر: ۷۷۶۲۶۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۱ 21 February 2018
تعداد بازدید : 857
کد خبر: ۷۷۶۲۶۱
|
۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۱ 21 February 2018
|
10311 بازدید
 
بازدید 10311
سس فرانسوی، یکی از سس‌هایی است که عمدتاً برای سرو سالاد استفاده می‌شود اما برای مرینت برای کباب‌ها و همچنین برای برخی فست فودها نیز استفاده می‌شود و در مجموع کارکرد متنوعی دارد. طرز تهیه سس فرانسوی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟