تعداد بازدید : 857
کد خبر:۷۷۶۲۶۱
کد خبر:۷۷۶۲۶۱
10332 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ | ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
21 February 2018
ته چین؛

طرز تهیه سس فرانسوی

سس فرانسوی، یکی از سس‌هایی است که عمدتاً برای سرو سالاد استفاده می‌شود اما برای مرینت برای کباب‌ها و همچنین برای برخی فست فودها نیز استفاده می‌شود و در مجموع کارکرد متنوعی دارد. طرز تهیه سس فرانسوی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.