تعداد بازدید : 2226
کد خبر:۷۷۵۶۸۷
کد خبر:۷۷۵۶۸۷
10241 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ | ۱۳۹۶/۱۱/۳۰
19 February 2018
آسپرین؛

آیا مواد نگهدارنده مضر هستند؟

با گسترش صنایع غذایی هر روز بیشتر از دیروز شاهد مواد غذایی مختلف در قفسه فروشگاه‌ها هستیم، از آبمیوه‌های صنعتی تا کنسرو گوجه‌فرنگی و قرمه‌سبزی در قفسه فروشگاه‌های محصولات غذایی جایی برای خود باز کرده‌اند. غذا به صورت طبیعی ماندگاری بیش از چند روز، یا حتی چند ساعت ندارد و قرار دادن این مواد روی قفسه بدون اضافه کردن مواد نگه‌دارنده ممکن نیست. اما این مواد نگه‌دارنده چه خطراتی برای انسان دارند و آیا استفاده از محصولاتی که حاوی آن‌ها هستند از نظر سلامتی بی خطر است؟در این ویدیو انواع روش‌های نگهداری مواد غذایی از دوران کهن تا دوران مدرن بررسی می‌شود و نوع عملکرد و خطرات آن برای بدن توضیح داده می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.