تعداد بازدید : 272
کد خبر:۷۷۵۵۰۰
کد خبر:۷۷۵۵۰۰
5351 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۵ | ۱۳۹۶/۱۱/۳۰
19 February 2018
ته چین؛

طرز تهیه بال کباب خلالی

بال مرغ یکی از غذاهایی که پختن اش بر روی آتش می‌تواند یک کباب بسیار خوشمزه را پیش رویتان قرار دهد. بال کبابی را به شیوه‌های مختلف تهیه می‌کنند و یکی از این روش‌ها، بال کباب خلالی است که طرز تهیه اش را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟