صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رای دادگاه بلژیک علیه فیس‌بوک

کد خبر: ۷۷۵۰۵۸
| |
3318 بازدید

دادگاه بلژیک به فیس‌بوک دستور داد تا گردآوری دیتای کاربران را متوقف کرده و یا در صورت تخطی روزانه 250 هزار دلار جریمه بپردازد. 

به گزارش خبرآنلاین، دادگاه این کشور سرانجام پس از مدتها دعوا میان CPP و فیس‌بوک تایید کرد که شبکه اجتماعی آمریکایی قوانین حریم خصوصی را با ردیابی کاربران نقض کرده است.{لینک}

همچنین دادگاه به فیس‌بوک دستور داد تا بلافاصله تمام دیتای ذخیره شده از شهروندان بلژیکی را کاملا پاک کند، حتی آنهایی که عضو شبکه اجتماعی نیستند.

جالب اینجاست که سایت‌های مربوط به شرکای فیس‌بوک نیز اطلاعات کاربران را برای فیس‌بوک ردیابی کرده‌اند که آنها نیز باید هرآنچه که به طور غیرقانونی اخذ کرده‌اند را پاک کنند.

«ریچارد آلن» قائم مقام فیس بوک در بخش سیاست‌گذاری عمومی از رای دادگاه ابراز نارضایتی کرده و اعلام کرد درخواست استیناف خواهند داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟