مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه پیراشکی توپی
تعداد بازدید : 1743
کد خبر:۷۷۴۷۵۴
کد خبر:۷۷۴۷۵۴
10427 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه شله زرد

شله زرد یک دسر سنتی ایرانی است که در بعضی اعیاد و عزاداری‌ها طبخ و توزیع می‌شود. شله‌زرد به خاطر وجود زعفران، زردرنگ و شیرین است و روی آن را دارچین و خلال بادام و خلال پسته می‌ریزند. شله‌زرد عموماً به یک طریق پخته می‌شود و به‌خصوص از آن در ماه رمضان برای صرف افطار استفاده می‌شود. از مواد تشکیل‌دهنده این دسر می‌توان به برنج، شکر، زعفران، گلاب، هل، مغز پسته یا بادام، دارچین و روغن یا کره اشاره کرد. طرز تهیه این دسر خوشمزه را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌‎گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟