کد خبر: ۷۷۴۷۴۱
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰ 16 February 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
حتما شما هم با میوه‌هایی که لکه‌های تیره‌ای روی خود دارند مواجه شده‌اید، این لکه‌ها در نتیجه نبرد میوه با باکتری‌ها و قارچ‌های بیماری‌زایی است که سعی دارند از مواد مغذی میوه برای رشد خود استفاده کنند. هرچند این عوامل بیماری‌زا برای انسان خطر ندارند و صرفا می‌توانند از سیستم ایمنی گیاهان عبور کنند، ظاهر معیوب این میوه‌ها بسیاری از مشتریان را از خرید و یا خوردن آن‌ها منصرف می‌کند. در این ویدیو با دلایل شکل‌گیری معایب مختلف روی میوه و سبزیجات آشنا شوید و انواعی که برای سلامتی خطر دارند از انواع بی‌خطر آن بشناسید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: