تعداد بازدید : 7807
کد خبر:۷۷۴۴۸۸
کد خبر:۷۷۴۴۸۸
36436 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ | ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
15 February 2018
ته چین؛

دستور پخت سیرابی و شیردان

«علفدان / rumen»، سیرابی، شکنبه، شکمبه، نخستین بخش از معده چندبخشی نشخوارکنندگان و در واقع انشعابی از مری (سرخ‌نای) است و گنجایشی به اندازه یک هفتم وزن بدن دارد. شکمبه در حقیقت یک ظرف تخمیر بزرگی است که اساس تفاوت تغذیه نشخوارکنندگان از غیر نشخوارکنندگان را تشکیل می‌دهد. «هزارلا یا سی‌تو / Omasum» سومین معده حیوانات چهارمعده‌ای (نشخوارکنندگان) است که بین نگاری و شیردان قرار دارد. هزارلا از نگاری بزرگ‌تر و حجیم‌تر است. «شیردان / Abomasum» بخش چهارم و قسمت اصلی معده نشخوارکنندگان است که روده در دنباله آن قرار دارد. شیردان جدار ضخیم و چین‌خورده دارد. سیرابی و شیردان که از آن به عنوان سیراب شیردان نیز ذکر نام می‌شود، عمدتاً ترکیب این سه بخش از معده گوسفند بوده و یک غذای پرطرفدار در ایران و برخی دیگر از کشورهاست که با خورد کردن و پختن عرضه می‌شود اما پخت سیرابی به شیوه مرسوم در رستوران‌ها حرفه‌ای نیز حاوی نکات فراوانی است. طرز تهیه حرفه‌ای سیرابی را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.