ته چین؛

دستور پخت زمرد پلو

کد خبر: ۷۷۴۲۲۴
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۲ 14 February 2018
تعداد بازدید : 373
کد خبر: ۷۷۴۲۲۴
|
۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۲ 14 February 2018
|
6384 بازدید
بازدید 6384
زمردپلو یک غذای بسیار خوشمزه است که ریشه در افغانستان دارد. این غذا در ایران نیز توسط برخی رستوران‌ها عرضه می‌شود و طمع بسیار خوشمره‌ای دارد. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟