کد خبر: ۷۷۳۸۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۰ 13 February 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
چلوماهیچه یکی از غذاهای محبوب است که می‌تواند با توجه به کیفیت ماهیچه خوشمزه تر باشد و یا کیفیت کمتری داشته باشد. اکنون وقت آن رسیده تا دستور پخت چلو ماهیچه، روش تشخیص ماهیچه بهتر و جزئیات تهیه این غذا را با کیفیت ویژه با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۵
کتاب هم دارین
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: