ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«گوترش» خواهان توقف فوری تنش ها در سوریه شد

کد خبر: ۷۷۳۲۱۹
| |
3722 بازدید
|
۱
«گوترش» خواهان توقف فوری تنش ها در سوریه شد
دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار توقف فوری تنش‌ها در سوریه و حرکت به سمت راهکار سیاسی برای حل بحران این کشور شد.

به گزارش العالم، «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد که گوترش به دقت افزایش تنش‌های نظامی در سوریه و کشیده شدن آن به ورای مرزها را رصد می‌کند.

بر اساس بیانیه سازمان ملل، گوترش با بیان اینکه همه طرف‌ها باید از قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های شورای امنیت تبعیت کنند، خواستار توقف فوری و بدون شرط خشونت‌ها شد.

دبیرکل سازمان ملل تمام طرف‌های درگیر در منطقه را به خویشتنداری فراخوانده و از آنها خواست با توجه به قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت، به سمت راهکار سیاسی برای پایان دادن به بحران سوریه حرکت کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محمدتبریزی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۲
تا اسرائیل یک ضربه می خورد همه خواهان توقف هستند اما عربستان هر روز یمن را بمباران می کند کسی نمیتونه حرفی بزنه!!!!!!!!!!!!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار