صفحه خبر لوگوبالا تابناک

محکومیت بازیگر مشهور سریال‌های طنز

به دنبال این اظهارات قاضی از هنرپیشه مشهور خواست برای اثبات ادعایش شاهد معرفی کند اما چون شاهدی که وی به دادگاه آورده بود بنا به تشخیص قاضی صلاحیت این کار را نداشت در نهایت به پرداخت 900 سکه بهار آزادی باقیمانده از مهریه همسرش محکوم شد.
کد خبر: ۷۷۳۱۴
| |
44270 بازدید
|
همسر یک بازیگر مشهور سریال های طنز که طاقت زندگی با شوهرش را نداشت با اجرا گذاشتن مهریه یک هزار سکه یی خود پای این بازیگر را به دادگاه خانواده باز کرد

به گزارش اعتماد زندگی مشترک این بازیگر معروف با همسرش سه سال قبل در مشهد آغاز شد اما فقط چند ماه از نشستن این زوج پای سفره عقد گذشته بود که آنها متوجه تفاوت ها و اختلاف نظرهایشان شدند. هنگامی که این اختلافات بالا گرفت بازیگر مشهور همسرش را ترک کرد و به تهران آمد.

همسر او نیز موقعیت را مناسب دید تا در دادگاه خانواده از شوهرش شکایت کند. این زن در دادگاه خانواده مشهد شوهر مشهورش را مجهول المکان اعلام کرد و قاضی رسیدگی کننده به پرونده که ظاهراً علاقه یی به طنزهای شبانه تلویزیون نداشت بدون آنکه این هنرپیشه را بشناسد دلایل و مدارک ارائه شده از سوی زن جوان را برای اثبات مجهول المکان بودن شوهرش کافی دانست و به طور غیابی حکم طلاق را صادر و مرد بازیگر را به پرداخت یک هزار سکه بهار آزادی به همسرش محکوم کرد.

مدتی بعد زن جوان توانست محل سکونت شوهرش را پیدا و سکه هایش را مطالبه کند. این زن این بار در تهران به شعبه 264 مجتمع قضایی خانواده رفت تا با حکم قاضی خدایی مهریه اش را از شوهرش بگیرد. به این ترتیب هنرپیشه مشهور صبح دیروز همراه همسرش در دادگاه حاضر شد.

وی در برابر خواسته همسرش گفت؛ «مدتی قبل یکصد سکه از مهریه را به همسرم دادم و سپس در قالب توافقنامه یی یک دستگاه خودرو را به نام او کردم و وی راضی شد از دریافت بقیه مهریه اش صرف نظر کند اما حالا او زیر قولش زده و بقیه سکه ها را می خواهد.»

به دنبال این اظهارات قاضی از هنرپیشه مشهور خواست برای اثبات ادعایش شاهد معرفی کند اما چون شاهدی که وی به دادگاه آورده بود بنا به تشخیص قاضی صلاحیت این کار را نداشت در نهایت به پرداخت 900 سکه بهار آزادی باقیمانده از مهریه همسرش محکوم شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
تابناک اگه به این رویه ادامه بدی و از گفتن نام کسانی که در موردشون خبر میدی امتناع کنی ، روز به روز از بازدیدکننده هات کم میشه. یا اصلا خبر رو ننویس یا اینکه کامل بنویس.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
میمیرید اسم هنرپیشه را هم بنویسید بزدل ها! مسخره کردین خودتون و ما رو. به درک که هنر پیشه ی مشهور طلاق گرفت. وقت ما ارزش داره. مسخره ها!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
اگه اسمش رامينوشتين چي ميشه
چرانمي نويسين
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
حالا کی هست این هنر پیشه مشهور؟؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
ميميرين بگين اسم اون بازيگر چيه؟يا ميخواين بگين خيلي امانتدار هستين؟ بالاخره يه بازيگر هم يكي از همين مردمه و مشكل براش پيش مياد ديگه.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
مردشور این خبر رسانیتون رو ببرن. آخه ابله ها اسم بذارین یا نذارین این خبر ها رو.
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
باز دوباره همش از "او" استفاده می کنید. یا خبر ندید یا راست و حسینیش بگید. اگر خبر راست باشه دیگه ترسی نباید داشته باشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
تابناک گوش کن؛ ما پوارو یا خانم مارپل نیستیم که خودمون به اسم و راز و رمز این خبرای مجهول شما پی ببریم . یا خبر نزنین رو سایت اگه هم میزنید سعی کنید درست خبر رسانی کنید. شما هم خوشتون میاد که مردم سر کار بذارینا!!!!
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
كسي كه جوگير ميشه 1000 سكه مهر زنش مي‌كنه حقشه هر بلايي سرش بياد!
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
با دونستن این خبر نصف شکلاتمون حل شد . دستتون درد نکنه . این خبرها به دلیل مجله های زرد میخوره نه تابناک
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان