صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

پارلمان اروپا اقدام ترکیه علیه منتقدان عملیات عفرین را محکوم کرد

پارلمان اروپا با تصویب قطعنامه ای اقدام سرکوب‌گرایانه ترکیه علیه منتقدان عملیات عفرین را محکوم کرد.
کد خبر: ۷۷۲۸۷۲
| |
2143 بازدید

پارلمان اروپا با تصویب قطعنامه ای اقدام سرکوب‌گرایانه ترکیه علیه منتقدان عملیات عفرین را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورو نیوز، پارلمان اروپا با تصویب قطعنامه‌ای اقدامات دولت ترکیه در سرکوب منتقدان عملیات این کشور در خاک سوریه را محکوم کرد.

بنا به اعلام مقامات ترکیه تاکنون نزدیک به ۶۰۰ نفر از منتقدان عملیات نظامی این کشور در شمال سوریه بازداشت شده‌اند.

پارلمان اروپا در قطعنامه خود این بازداشت‌ها را «تلاشی برای سانسور انتقادها» ارزیابی کرد. این نهاد اتحادیه اروپا در عین حال از «پیامدهای بشردوستانه» عملیات عفرین نیز ابراز نگرانی کرد.

پارلمان اروپا همچنین نسبت به ادامه «اقدامات نامتناسب» آنکارا هشدار داده است.

ارتش ترکیه از روز ۲۰ ژانویه (۳۰ دی) عملیات نظامی خود در شمال سوریه را علیه گروه کرد «یگان‌های مدافع خلق» آغاز کرد. آنکارا هدف از این عملیات که آن را «شاخه زیتون» می‌نامد بیرون راندن «یگان‌های مدافع خلق» از منطقه عفرین در شمال غربی سوریه عنوان می‌کند.

مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در واکنش به انتقادات از عملیات نظامی کشورش بر تلاش آنکارا برای جلوگیری از تلفات در میان غیرنظامیان تاکید کرد. وی در عین حال انتقادات مقام‌های اروپایی را نشانه «عدم درک» آنها از اهمیت عملیات عفرین برای اروپا دانست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار