تعداد بازدید : 29914
کد خبر:۷۷۱۹۶۵
کد خبر:۷۷۱۹۶۵
71879 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ | ۱۳۹۶/۱۱/۱۷
06 February 2018
ته چین؛

آموزش برش و پخت دل، جگر و قلوه

دل، جگر و قلوه گوسفند یکی از غذاهای بسیار خوش طمع و پرطرفدار است. آموزش خرد کرد و پختن دل، جگر و قلوه را توسط جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۸
دمش گرم عجب قشنگ درست کرد اینکاره بود
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰
پياز جعفري چي شد؟ كجا استفاده شد
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟