ته چین؛

طرز تهیه املت قهوه خانه‌ای

کد خبر: ۷۷۱۵۰۴
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۱ 05 February 2018
تعداد بازدید : 7646
کد خبر: ۷۷۱۵۰۴
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۱ 05 February 2018
|
19300 بازدید
بازدید 19300
املت، خوراکی است که ماده اصلی آن تخم مرغ است و ماده ترکیبی اش در بسیاری از اوقات گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی است. یکی از شیوه های پخت املت، شیوه املت قهوه خانه ای است که با رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود و طرفداران خاص خود را دارد. پس از دیزی قهوه خانه و کباب تابه ای قهوه خانه‌ای، اکنون طرز تهیه املت قهوه خانه‌ای را با آموزش جوادی جوادی در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟