مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ
تعداد بازدید : 1468
کد خبر:۷۷۱۴۶۷
کد خبر:۷۷۱۴۶۷
8318 بازدید
ته چین؛

روش های تشخیص زعفران اصل و تقلبی

«زَعفَران / Crocus sativus» یا زَرپَران گیاهی از تیره زنبقیان، سرده زعفران است که خواص دارویی و رنگ غذایی دارد. زعفران به واسطه شیوه کشت دشوار و محصول اندک، بسیار گرانقیمت است. به همین دلیل زعفران اصل با تقلب هایی همراه می‌شود. در این ویدیو با انواع روش‌های تولید زعفران تلقبی و نحوه تشخیص زعفران اصل از زعفران تقلبی آشنا با آموزش جواد جوادی آشپزی حرفه‌ای آشنا می‌شوید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟