صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

بررسی ادغام دو معاونت وزارت كشور

بر اساس قانون خدمات مديريت كشوري وزارتخانه‌ها بايد داراي 5 معاونت باشند، وزارت كشور در حال بررسي است تا با ادغام بعضي از معاونت‌ها بتواند اين قانون را اجرا كند.
کد خبر: ۷۷۱۳۴
| |
6183 بازدید

رئيس شوراي اطلاع رساني وزارت كشور در خصوص ادغام معاونت سياسي با معاونت امور اجتماعي و فرهنگي با بيان اينكه هنوز مشخص نيست كدام معاونت‌ها باهم ادغام خواهند شد، گفت: ادغام دو معاونت از وزارت كشور در دست بررسي است.

سيد صولت مرتضوي معاون سياسي وزير كشور و رئيس شوراي اطلاع رساني اين وزارتخانه در گفتگو با خبرگزاري فارس، در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه بحث ادغام معاونت سياسي با معاونت امور اجتماعي و فرهنگي به كجا رسيده است، گفت: بر اساس قانون خدمات مديريت كشوري وزارتخانه‌ها بايد داراي 5 معاونت باشند، وزارت كشور در حال بررسي است تا با ادغام بعضي از معاونت‌ها بتواند اين قانون را اجرا كند.

وي در همين خصوص افزود: اينكه كدام معاونت‌ها با هم ادغام مي‌شوند هنوز تصميمي اتخاذ نشده است.
معاون سياسي وزير كشور در خصوص گمانه زني‌هاي خبري مبني بر عهده دار شدن سخنگويي وزارت كشور از سوي وي، تصريح كرد: اين موضوع صحت ندارد چرا كه كار بنده طوري است كه بعيد مي‌دانم به اين كار هم برسم. لذا بنده به عنوان رئيس شوراي اطلاع رساني هستم و كارها را پيگيري مي‌كنم.

مرتضوي اظهار اميدواري كرد در آينده نزديك سخنگويي متناسب با نياز وزارت كشور انتخاب شود.

معاون سياسي وزير كشور با اشاره به تعيين استاندار ايلام خاطرنشان كرد: گزينه‌هاي مختلفي را وزارت كشور بررسي مي‌كند انشاءالله به گزينه واحدي مي‌رسد و تقديم دولت مي‌كند و در آينده نزديك هم استاندار ايلام انتخاب مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...