صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
محسن رضایی:

آقایان کروبی و میرحسین فرصت را از دست ندهند

هم اکنون که ندای پرهیز از تفرقه و حفظ آرامش و امنیت از سوی رهبر انقلاب اسلامی برای بار دیگر بلند شده است باید با لبیک گفتن به ایشان قدرت ملت خود را به رخ دشمن بکشیم و.../ عقلا و نخبگان نباید فرصت‌ها را از دست بدهند، از سکوت و تماشاچی بودن بیرون بیایند، میدان را از افراطگرایان بگیرند و دشمنان ملت ایران را ناامید سازند/ امروز صبح پیرمردی به من می گفت که شما به آقای موسوی و کروبی بگویید فرصت را از دست ندهند.
کد خبر: ۷۷۱۱۱
| |
53042 بازدید

«تابناک»ـ محسن رضایی در پی سخنان روز گذشته رهبر انقلاب اسلامی بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دكتر رضايي متن اين بيانيه بدين شرح است:

ملت بزرگ ایران، نخبگان سرافراز و دلسوزان انقلاب اسلامی

نا آرامی‌های پس از انتخابات زیان‌های جدی و هزینه‌های بزرگی بر ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی وارد کرده است. ندانم کاری‌ها و ضعف مدیریت و قانون شکنی موجب شد که حوادث تلخ و ناراحت کننده ای بوجود آید.

امروز ادامه این نا آرامی‌ها به مرز خطرناکی رسیده است. اهانت به عکس امام به هر شکلی و توسط هر کسی که باشد نشان می‌دهد که ادامه این نا آرامی‌ها از مدیریت و رهبری خودی‌ها خارج شده و معلوم نیست که در آینده چه حوادثی از دل آن بیرون آید.

البته از قبل هم معلوم بود که چنین سرنوشتی در ادامه این اعتراضات خواهد بود. فعالان سیاسی ایران نشان داده اند جز در قالب ابزار و امکانات دولتی توان اداره اعتراضات خودجوش مردمی را ندارند، نمی توانند آنها را مدیریت و رهبری کنند و دشمنان ملت ایران که از ابزار و امکانات بیشتری برخوردارند سوار موج اعتراضات می‌شوند.

دشمنان ملت ایران ممکن است فکر کنند که در اثر تفرقه‌ها و اختلافات داخلی موجود ملت ایران ضعیف شده است و بخواهند که فشارهای جدیدی را به ایران وارد کنند. اخباری که از اردوگاه آنان می‌رسد حکایت از چنین خیال خامی دارد، هرچند که ملت ایران از تحریم جدید و حمله اسرائیل باکی ندارد ولی بهتر است که دشمنان برای خود و ما دردسری درست نکنند.

هم اکنون که ندای پرهیز از تفرقه و حفظ آرامش و امنیت از سوی رهبر انقلاب اسلامی برای بار دیگر بلند شده است باید با لبیک گفتن به ایشان قدرت ملت خود را به رخ آنها بکشیم و ثابت کنیم که ما یکپارچه و منسجم هستیم.

عقلا و نخبگان نباید فرصت‌ها را از دست بدهند، از سکوت و تماشاچی بودن بیرون بیایند، میدان را از افراط گرایان بگیرند و دشمنان ملت ایران را ناامید سازند.

این اقدام می‌تواند با صدور اطلاعیه‌ها و یا شرکت گسترده همه اقشار در نماز جمعه این هفته و با دادن شعار «استقلال آزادی جمهوری اسلامی» و نشان دادن اقتدار ملی و لبیک گویی به رهبر فرزانه انقلاب اسلامی صورت گیرد.

این کار، دشمنان ملت ایران را به مسیر عقلانیت و رفتارهای مناسب می‌کشاند، از دادن علائم غلط و امیدوارکننده به آنها جلوگیری می‌کند و از طرف دیگر افراط گرایان به حاشیه رانده شده و عقلانیت فضای کشور را پر خواهد کرد.

یکی دیگر از ابتکارات، می‌تواند اعلان وفاداری از سوی همه فعالان سیاسی ایران از آقای موسوی، خاتمی و کروبی گرفته تا ناطق نوری،‌ هاشمی و مهدوی کنی و تا سران سه قوه به صورت دسته جمعی به آرمان‌های امام و مقام معظم رهبری باشد که این هم می‌تواند در نماز جمعه این هفته و یا به هر شکلی که خود این آقایان قبول دارند صورت گیرد.

امروز صبح پیرمردی به من می‌گفت که شما به آقای موسوی و کروبی بگویید فرصت را از دست ندهند.

البته تأکید بر وحدت و پرهیز از تفرقه به معنای آن نیست که عدالت و پیگیری حقوق ملت، نظام و اشخاص زیر پا گذاشته شود. در فرصت‌های آینده وقت کافی برای پیگیری حقوق اشخاص وجود دارد ولی همیشه وحدت و انسجام بستر عدالت بوده است.

بدون وحدت نمی‌توانیم عدالت را تحقق ببخشیم، البته نباید بعداً به بهانه وحدت از عدالت گذشت ولی تا آن موقع فرصت‌های زیادی وجود دارد. کسانی که برای رسیدن به عدالت وحدت را زیر پا گذاشتند پشیمان شدند، وحدت و عدالت از هم جدا شدنی نیستند.

سرباز ملت ایران و رهبر انقلاب اسلامی
محسن رضایی

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۶ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۳
از دكتر رضايي غير از اين موضع گيري بعيد بود
با افتخار تمام از راي خود به جناب آقاي دكتر خوشحالم
با تمام وجود و از صميم قلب از شما براي اين نامه متشكرم
ناشناس
|
United States
|
۲۲:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۳
شرمنده آقا محسن، شما هم از مردم جدا شدی. شما فقط به مدت چند روز (مباحثات انتخابات) حرف مردم رو زدی. دارم فکر می کنم که اتفاقی بوده.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۶ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۳
سلام و درود خدا و بندگان مخلصش به وحدت آفرینان ملت بزرگ ایران در این برهه بسیار حساس نظام مقدس جمهوری اسلامی تا انشاالله موجبات یاس و نامیدی منافقین لعنتی وکفار و مشرکین فراهم گردد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۳
دورد خدابر رهبر كبير انقلاب وفرزند برومندش مقام معظم رهبري دورد برمسولين خدمت گزار وسلام دورد خداوند به انهايي كه فرمان رهبري انقلاب را شنيدن ولبيك گفتن درپناه امام زمان باشييد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۳
باز هم گلی به گوشه جمال حاج محسن. خداکند این وضعیت به جاهای باریک تر ازین نکشد که خطر بیخ گوش ماست و مکا به دعوای بین خود مشغولیم.البته عقلای جناح راست هم باید ترمز افراطیها را بکشند که افراط در هرچیزی مذموم است الا در حق پرستی.
ناشناس
|
Canada
|
۲۳:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۳
شما سرباز ما ملت هستید نه کس دیگری ما شما را دوست داریم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۳
مثل همیشه سخنانشان بجا و منطقی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
لعنت بر كساني كه اين فتنه را به وجود آوردند و خود و جوانان احساسي ما را بازيچه دشمنان اين مرز و بوم كردند .
ناشناس
|
-
|
۰۶:۳۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
شجاعت و موضع گیری صحیح آقای رضایی مشحص میکند ایشان کاملا موقعیت حساس ایران و سواستفاده دشمنان اسلام و ایران را درک و احساس خطر کرده اند.امید است سایر دلسوزان این مملکت به مسولیت خطیر خود در این برهه حساس عمل کرده و صریحا موضع گیری نمایند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
همان شورای حکمیت پیشنهادی خوب بود. بایستی عقلای دو طرف این شورا را که شامل خاتمی رفسنجانی موسوی کروبی احمدی نژاد رئیس مجلس رئیس قوه قضائیه و سید حسن باشند تشکیل دهند و جلوی حرافی برخی نیز گرفته شود تا وحدت حاصل گردد.البته انطور که معلوم است از اکثریت مجلس کاری ساخته نیست اقلیت دست بکار شود و از حواشی نیز پرهیز کنند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟