صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ممنوعیت پخش اذان در مسجدی در آلمان

دادگاهی در آلمان با رسیدگی به شکایت یک زوج، دستور داد تا پخش اذان در ظهرهای جمعه از مسجدی در شمال این کشور ممنوع شود.
کد خبر: ۷۷۰۷۶۶
| |
2267 بازدید

دادگاهی در آلمان با رسیدگی به شکایت یک زوج، دستور داد تا پخش اذان در ظهرهای جمعه از مسجدی در شمال این کشور ممنوع شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری دویچه وله، دادگاهی در آلمان به مسجدی در شهر اور-ارکن‌اشویک واقع در شمال این کشور دستور داد تا پخش صدای اذان را در ظهرهای جمعه متوقف کند و این دستور پس از شکایت یک زوج مسیحی که یک کیلومتر دورتر از این مسجد سکونت دارند، به مسجد اعلام شده است.

این زوج ساکن این شهر در نزدیکی دورتموند گفتند که این اذان نقض آزادی‌های مذهبی است.

اگرچه این حکم صادر شده اما مقام‌های مسجد مذکور هنوز می‌توانند درخواست خود را برای پخش اذان مکررا ارائه کنند.

این زوج در شکایت خود مدعی شدند: صدای اذان ما را ‌آزار نمی‌دهد. آنچه باعث رنجش ما شده محتوای اذان است. در آن الله بالاتر از خدای مسیحیان نمایش داده می‌شود و من به عنوان یک مسیحی که در یک کشوری مسیحی زندگی‌ می کند، این را قبول نمی‌کنم.

وکیل این زوج نیز پاسخ داده است: این چیزی نیست که بتوان آن را با ناقوس کلیسای مسیحیان مقایسه کرد. این صدایی عادی است و به آن صدای موذن می‌گویند. این چیزی است که با صوت همراه است و افراد را به حضور (نماز) فرا می‌خواند.

پاسخ مسجد نیز این بود: این اذان تنها دو دقیقه طول می‌کشد که حدود ساعت 13 روزهای جمعه است. ما تا به حال شکایتی نداشتیم. ما همسایگان آلمانی داریم که بسیار نزدیکتر – 10 متری مسجد – ساکن هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار