صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اشرف غنی: پاکستان مرکز اصلی استقرار طالبان است

رئیس جمهوری افغانستان با متهم کردن پاکستان در کوتاهی در مبارزه علیه طالبان، این کشور را کانون اصلی تجمع نیروهای طالبان دانست.
کد خبر: ۷۷۰۵۲۴
| |
2547 بازدید

رئیس جمهوری افغانستان با متهم کردن پاکستان در کوتاهی در مبارزه علیه طالبان، این کشور را کانون اصلی تجمع نیروهای طالبان دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشا تودی، «اشرف غنی» رئیس جمهوری افغانستان طی سخنانی پاکستان را به درماندگی در مبارزه با طالبان متهم کرد.

غنی همچنین با اشاره به دو حمله تروریستی رخ داده در افغانستان در ماه گذشته که منجر به کشته و زخمی شدن صدها تن از شهروندان این کشور شد، از برنامه دولت این کشور برای تدوین و به کارگیری یک سیستم امنیتی جدید جهت مبارزه با حملاتی از این دست خبر داد.

اشرف غنی تاکید کرد: ما منتظر اقدام پاکستان هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از پاکستان به عنوان مرکز تجمع اصلی طالبان یاد کرد و با اشاره به کشته و زخمی شدن هزاران تن از شهروندان افغانستان طی سالهای گذشته، پاکستان را مسئول مستقیم این وقایع دانست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...