اردوغان: طی دوهفته ۸۰۰ شبه نظامی را کشته‌ایم

کد خبر: ۷۷۰۴۰۲
| |
5075 بازدید
اردوغان: طی دوهفته ۸۰۰ شبه نظامی را کشته‌ایم
اردوغان اعلام کرد طی دو هفته از عملیات ارتش این کشور برای اشغال عفرین سوریه دستکم 800 شبه نظامی کرد تجزیه طلب کشته شده اند.

به گزارش مشرق، رئیس جمهوری ترکیه اعلام کرد طی دو هفته از عملیات ارتش این کشور برای اشغال عفرین سوریه دستکم 800 شبه نظامی کرد تجزیه طلب کشته شده اند.

بنابر گزارش اعلام الحربی، رجب اردوغان با اعلام این آمار گفت: آمار تلفات تجزیه طلبان کرد هر ساعت در حال افزایش بوده و ما به توانایی ارتش ترکیه برای سرکوب آنها ایمان داریم. لازم به ذکر است که ارتش ترکیه از دو هفته پیش عملیاتی بنام شاخه زیتون برای اشغال شهر کردنشین عفرین آغاز کرده که با پیشروی های محدودی همراه بوده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت