ته چین؛

دستور پخت لازانیا با سس قارچ

کد خبر: ۷۶۹۳۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۱ 29 January 2018
تعداد بازدید : 830
بازدید 8714
لازانیا یک نوع غذای خوش طمع ایتالیایی است که از لایه‌های سه گانه پاستا ورقه‌ای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده است. لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولاً در فر درست می‌شود. طرز تهیه این غذا را به شیوه مرسوم در رستوران‌های ایران با سس قارچ با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری