ته چین؛

طرز تهیه استیک مرغ به سبک ایرانی

کد خبر: ۷۶۹۲۲۵
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱ 29 January 2018
تعداد بازدید : 9263
کد خبر: ۷۶۹۲۲۵
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱ 29 January 2018
|
18341 بازدید
بازدید 18341
استیک به صورت سنتی و اصیل با گوشت گاو یا گوساله تهیه می‌شود اما برخی برای تجربه متفاوت یا به واسطه پرهیز از گوشت قرمز، استیک گوشت مرغ را تجربه می‌کنند و می‌پسندند. پیش از این روش مرسوم پخت این نوع استیک در سطح جهان را در مجموعه آموزش آشپزی تابناک فرا گرفته‌اید. اکنون طرز تهیه استیک مرغ به سبک ایرانی را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟