عکس العمل قبایل بدوی آفریقا به طعم قرمه سبزی!
تعداد بازدید : 5726
کد خبر:۷۶۸۸۵۳
کد خبر:۷۶۸۸۵۳
18387 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه ناگت مرغ با استایل ایرانی

ناگت مرغ یک محصول فراوری شده از گوشت مرغ است که برای تهیه‌اش معمولاً سینه مرغ را چرخ کرده، در آرد سوخاری یا خمیرابه می‌غلتانند و سپس در روغن سرخ کرده یا تنوری می‌کنند. ناگت مرغ در دهه 1950 توسط رابرت سی. بیکر، یک دانشمند غذا و استاد دانشگاه کرنل، اختراع شد که آن را بدون حق اختراع و به عنوان یک کار پژوهشی در اختیار عموم قرار داد. طرز تهیه ناگت مرغ به شیوه مرسوم در رستوران‌های ایران را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟