میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دولت هیچ کمک بلاعوضی در حوزه کشاورزی نداشته است

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به پرداخت ما به التفاوت قیمت تضمینی محصولات کشاورزی، گفت: تأخیر در پرداخت این وجه باعث خسارت به کشاورزان و گرفتاری آنها در چنگال دلالان شد.
کد خبر: ۷۶۷۳۵۴
| |
3776 بازدید

 

علی اکبری در جلسه علنی امروز (سه شنبه، 3 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان ارائه گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در خصوص عملکرد دولت در اجرای قانون بودجه سال 96، گفت: شرکت ملی نفت ایران باید 13 درصد قیر توزیعی را برای خاکپوش در اختیار وزارت کشاورزی قرار می داد که کمتر از 5 درصد قانون در این خصوص تخصیص یافته است.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: در حوزه کشاورزی، دامپروری و زیست محیطی تسهیلات فاینانس باید ارائه می شد که عملکردی در این خصوص نداشته ایم و فقط مجوز داده اند.

وی افزود: در خصوص حوزه کشاورزی تضمین تسهیلات و یا کمک بلاعوض نیز تا باید اقدام می شد که دولت در این زمینه فاقد عملکرد بودجه ای بوده است، همچنین برای آبیاری تحت فشار که باید 9 هزار و 900 میلیارد ریال از صندوق توسعه ملی برداشت می شد، عملکرد دولت در 8 ماه سال 96 نیمی از این اعتبار تخصیص پیدا کرده است.

اکبری ادامه داد: 4 میلیارد ریال جهت خرید تجهیزات و به روز رسانی کارگاه ها و آزمایشگاه ها دریافت کند تا پس از تنفس 2 ساله از محل درآمد اختصاصی آنها بازپرداخت شود که با توجه به نرخ تسهیلات و فراهم نبودن شرایط پرداخت، عملکرد بودجه ای صورت نگرفته است.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس دهم در ادامه با بیان اینکه در قانون بودجه 96 به وزارت جهاد کشاورزی و نیرو اجازه داده بود با رعایت قانون اوراق مشارکت، با اولویت مهار آب های مرزی اقدام کنند، افزود: در حوزه کشاورزی در این خصوص عملکرد بودجه ای را شاهد نبوده ایم.

وی در ادامه اظهار داشت: پرداخت ما به التفاوت قیمت تضمینی محصولات کشاورزی که دولت مجاز بود از طریق انتشار اسناد خزانه، وجه تضمینی گندم را تأمین و به کشاورزان پرداخت کند که این مهم با ظرف چند ماه تاخیر انجام شد که کشاورزان دچار خسارت شدند و در چنگال دلالان گرفتار شدند و علیرغم تصویب قانون برنامه ششم، تا کنون به این موضوع توجهی نشده است.

اکبری همچنین تصریح کرد: اعلام شده است علیرغم اعلام بدهی ها و مطالبات قطعی وزارت کشاورزی در خصوص پیمانکاران، اقدامی در خصوص بند و تبصره 5، تسویه حساب بدهی ها از سوی وزارت اقتصاد صورت نگرفته و در اجرای بند ز تبصره 5، موضوع تخصیص های اولویت دار سازمان برنامه و بودجه مبلغ 61 هزار و 601 ریال اسناد خزانه به جهاد کشاورزی ابلاغ شده است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: وزارت نیرو مکلف است تا هزینه نصب کنتور یا هوشمند کردن چاه های کشاورزی از بند اعتبارات تعادل بخشی پرداخت کند، که در این خصوص بودجه ای تامین نشده است و مبلغ 13 هزار و میلیارد ریال جهت تقویت صندوق بیمه کشاورزی پیش بینی شده بود که تا کنون 6 هزار میلیارد ریال اسناد خزانه تخصیص داده شده که با رقم بودجه خیلی فاصله دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت