تعداد بازدید : 1719
کد خبر:۷۶۶۴۷۵
کد خبر:۷۶۶۴۷۵
9935 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ | ۱۳۹۶/۱۱/۰۱
21 January 2018
ته چین؛

طرز تهیه کباب برگ دو سیخ

کباب برگ از جمله کباب‌های ایرانی است که آن را از گوشت لخم گوسفند یا مغز ران گوساله تهیه می‌کنند و معمولاً با چلو (برنج) سرو می‌شود. آموزش کباب برگ دو سیخ که با گوشت گوساله یا حتی گوشت گوسفندی تهیه می‌شود را با تدریس جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.