واکنش بروجردی به احتمال خروج آمریکا از برجام

کد خبر: ۷۶۴۵۱۷
| |
3790 بازدید
|
۱
واکنش بروجردی به احتمال خروج آمریکا از برجام

رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس به احتمال خروج آمریکا از برجام واکنش نشان داد.

به گزارش تسنیم، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به هشدار اخیر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر عدم تمدید لغو تحریم‌های هسته‌ای ایران، گفت: رئیس‌جمهور آمریکا 4 ماه پیش نیز اعلام کرد که لغو تحریم‌های هسته‌ای ایران را تمدید نخواهد کرد.

وی ادامه داد: هیئت نظارت بر برجام که در شورای عالی امنیت‌ملی تشکیل شده بالاترین مرجع برای تصمیم‌گیری درباره عدم تمدید احتمالی تحریم‌های هسته‌ای ایران از سوی دونالد ترامپ است.

رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینکه ایران سناریوهای مختلفی در برابر خروج احتمالی آمریکا از برجام دارد، افزود: باید منتظر ماند تا دید در 4 ماه آینده ترامپ چه تصمیمی درباره خروج از برجام اتخاذ می‌کند که ایران نیز بر مبنای همان تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا سناریوهای خود را اجرایی می‌کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۵
واکنش بورس خیلی جالب والبته مسخره است هرروز بالاتر میرود !!!
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت