عزل مدیر مدرسه به دلیل تنبیه دانش‌آموز

کد خبر: ۷۶۴۲۲۴
| |
2941 بازدید
|
۱

 مدیر مدرسه شهید فاریابی جیرفت به علت تنبیه یک دانش‌آموز از سمت خود عزل شد.

به گزارش ابتکار، در پی انتشار خبر تنبیه بدنی دانش‌آموز مدرسه شهید فاریابی جیرفت توسط مدیر مدرسه، آموزش‏و‏پرورش کرمان اعلام کرد: این مدیر متخلف هفتم دی‌ماه به هیئت رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان اداره کل آموزش‌وپرورش استان کرمان معرفی و از سمت مدیریت مدرسه برکنار شده است.

در‏ ضمن دانش‏آموز مذکور همچنان در همان‏ مدرسه در‏حال تحصیل است و تهدید والدین دانش ‏آموز توسط رئیس حراست اداره‌کل آموزش‌و‏پرورش استان مبنی بر اینکه اگر رضایت ندهید از ادامه تحصیل فرزندتان در مدرسه جلوگیری می‌شود، کذب محض است و به هیچ عنوان صحت ندارد و والدین این دانش ‏آموز هیچ‏گونه ملاقاتی با رئیس حراست اداره کل آموزش ‏و‏پرروش استان نداشته ‏اند.

همان‏گونه که قبل از این بار‏ها و بار‌ها اعلام شده ‏است تنبیه بدنی به هر بهانه و تحت هر شرایطی در مدارس ممنوع است و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
حمید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۴
صد البته که در نهایت بچه و باباش دروغگو از کار در میان!!!!
باباش گفته بود یکی از حراست رفته تهدیدش کرده بود
بازم تقصیر باباشه که کارت شناسایی ازش نخواسته بود
تازه تا همین دیروز مدیر مدرسه تعلیق نشده بود چطور شد یک شبه برکنار شد
اگه باباش موضوع رو رسانه ای نکرده بود حتما به مدیر یه پست بالاتر می دادن
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت