صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

"داستانی کوتاه از سفر یک زائر خانه خدا"

کد خبر: ۷۶۲۳۹
| |
15898 بازدید

یکی از کابران "تابناک" در پیامی آورده است:

حاج مصطفی از نزدیکان بنده می باشد که به تازگی از سفر معنوی حج بازگشته بود. اوج سادگی او در برگزاری برنامه های سفرحج او برایم خیلی جالب بود. در آستانه سفر خود تدابیر خوبی را انجام داد.

اول اینکه از راه اندازی کاروان جماعت بستگان به سمت فرودگاه جهت مشایعت، با تشکر و قدردانی از آنها ممانعت نمود و با یک آژانس به سمت فرودگاه به تنهایی حرکت کرد.

در هنگام حلالیت طلبی از همه نیز خواست برای استقبال هم به فرودگاه نیایند. حاج مصطفی که خود با دقت مشکلات مردم را در این ترددها می دانست این خواسته خود را طرح می کرد. شاید در نگاه اول برای بعضی کمی این طرز فکر و نوع نگاه، ثقیل و سنگین بود اما نزدیکان هم چاره ای در اجابت تصمیم او نمی دیدند و البته تا حد زیادی از ته دل از این تدبیر خوشحال بودند.

تازه مطلب دیگری هم که ایشان اصرار داشتند این بود که از دیگران می خواست بعد از سفر از آوردن هر نوع هدیه و کادو خودداری نمایند. ایشان می دانست این رسم بوجود امده هم برای بستگان موجب زحمت خواهد بود و هم برای خود و خانواده اش.

از دیگر تدابیر خوبش این بود که از خانواده خود تقاضا کرد از نصب پلاکاردهای مختلف که نوعی اسراف است جلوگیری نمایند و در صورت امکان فقط یک ریسه چراغانی آویزان نمایند.

خلاصه این حاجی خوب ما به مکه مکرمه مشرف شد و بعد از مدتی به میهن بازگشت. بعد از آن نزدیکان با حضور در منزل نامبرده زیارت قبولی گفتند و دهانی شیرین کردند و بعد یک میهمانی ساده برای بستگان و نزدیکان در منزل خود به شکرانه این سفر برپا نمود. سادگی پذیرایی او در مراسم ولیمه نیز دیدنی بود. تنها یک نوع غذا با ماست و سبزی. جای همه دوستان خالی.

دیگر از فیلمبردار و پلاکارد و دسته گل و این تشریفات زائد نیز خبری نبود و برای اینکه سنت سوغاتی را رعایت کرده باشد برای خانواده و بستگان درجه یک مختصر چیزهایی را تهیه کرده بود.

حاج مصطفی با بیان شیرینی های این سفر معنوی و اینکه توانسته بود از این فرصت طلایی برای عبادت و زیارت استفاده کند بسیار خشنود و خرسند بود و خدای متعال را شکر می نمود. به همین سادگی ...

م- همدانی از تهران

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United States
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۷
آخه بدبختي اينه اگه به فك و فاميل بگي نيان بدرقه و استقبال و كادو مادو نيارن اونا فكر ميكنن كه منظورت اينه كه بيان و كادو بيارن!! خداييش راست نميگم!؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۷
خداوند به اين حاجي و خانواده وفاميلش خير بدهد . ما حج عمره مشرف شده بوديم كلي از وقتمان بجاي عبادت در بنجل فروشي هاي بازار مدينه تلف شد چند نماز جماعت ظهر مدينه را با بنجل هاي بازار عوض كرديم اين رسم بد در فواميل ما هست پول همراه زايير مي كنند مثلا تا 200 هزار تومان ما مجبوريم حد اقل 250 هزار تومان براي انها سوغات بخريم شما فكرش را بكنيد حد اقل براي صد خانواده چه وقت وپولي بايد هزينه كرد؟ خوش به حال ان حاجي زيارتش قبول .
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۷
سلام از این ساده تر هم برگزار شد ما تمام حلالیتها رو از طریق تلفن گرفتیم بعدش هم بعد بازگشتیم باز با تلفن با فامیلها زیارت قبول گفتیم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۷
به همين سادگي به همين خوشمزگي.. به همين هلويي!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۷
احسنت بر این مرد خدا. امید است بقیه حجاج محترم هم الگو گرفته و از ریخت و پاش و خرج های زاید خودداری و هزینه این نوع مجالس را برای دستگیری از نیازمندان و ایتام اختصاص دهند. من هم اگر قسمت بود و به حج مشرف شدم همین کار را خواهم نود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟