ته چین؛

دستور پخت سینه مرغ گریل شده با سس تریاکی

کد خبر: ۷۶۱۵۵۸
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۱ 04 January 2018
تعداد بازدید : 462

مواد لازم:
یک پیمانه سس تری‌یاکی آماده
یک چهارم پیمانه آبلیمو
دو قاشق چای‌خوری سیر ریز خورد شده
دو قاشق چای‌خوری روغن کنجد
چهار عدد نصف سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان

بازدید 12241
سس تریاکی سسی ژاپنی است که در غذاهای مختلفی استفاده می‌شود که ماده اصلی آن سس سویا است. در این ویدیو دستور پخت سینه مرغ گریل شده با سس تریاکی را می‌بینید.
اشتراک گذاری