میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

معاون ترامپ: قانونی جدید جایگزین برجام می‌شود

کد خبر: ۷۶۱۵۰۴
| |
7523 بازدید
معاون ترامپ: قانونی جدید جایگزین برجام می‌شود

معاون رئیس جمهور آمریکا از همکاری دولت واشنگتن و کنگره برای تصویب قانون جدیدی درباره توافق هسته‌ای ایران خبر داده است.

به گزارش تسنیم، مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با صدای آمریکا گفت: دولت ترامپ و اعضای کنگره در حال کار بر روی تحریم های جدید هسته‌ای و موشکی ایران هستند که جایگزین توافق هسته‌ای 2015 خواهد شد. توافق هسته‌ای فعلی به ایران اجازه می دهد تا برنامه توسعه تسلیحات اتمی اش را پس از 10 سال مجددا از سر بگیرد.

وی در ادامه افزود: واقعیت این است که توافق هسته‌ای ایران، از پایه و اساس ناقص است، چرا که بر اساس این توافقنامه 10 ساله، ایرانی ها می توانند پس از سپری شدن این محدودیت 10 ساله، برنامه تسلیحات هسته‌ای را توسعه دهند.

مایک پنس اظهار داشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بار دیگر اواخر ماه جاری، پابیندی ایران به توافق هسته‌ای را رد خواهد کرد.

وی گفت: دولت ترامپ و کنگره در حال تهیه قانونی هستند که اگر ایران تلاش ها برای توسعه بمب اتمی و موشک ها را از سر بگیرد، همه تحریم های هسته‌ای و موشکی فورا علیه تهران اعمال خواهد شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات