صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بارسلونا: دیگر آنخل دی ماریا را نمی خواهیم

کد خبر: ۷۵۹۶۱۵
| |
3849 بازدید

بارسلونا دیگر علاقه‌ای به دی ماریا ندارد. باشگاه بارسلونا هر گونه مذاکره و تلاش برای خرید آنخل دی ماریا از پاری سن ژرمن را تکذیب کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی به نوشته mundodeportivo، اخیرا یکی از نشریات فرانسوی و نزدیک به پاری سن ژرمن در گزارشی مدعی شد بارسلونا پس از ناکامی در جذب آنخل دی ماریا در نقل و انتقالات تابستانی، بار دیگر برای به خدمت گیری ستاره آرژانتینی این بار در ژانویه اقدام خواهد کرد. این منبع حتی مدعی شد مذاکرات پیشرفت خوبی داشته و طرفین روی قیمت 45+15 میلیون یورو هم به توافق رسیده‌اند و تنها نکته مبهم، زمان انتقال دی ماریا به نیوکمپ است که آیا در ژانویه خواهد بود یا تابستان.

این روزنامه از نیاز پاری سن ژرمن به فروش چند بازیکن برای کسب درآمد لازم در راه عدم نقض قوانین فیرپلی مالی یوفا به عنوان انگیزه اصلی پاریسی‌ها به فروش دی ماریا نام برده اما چنین چیزی اصلا صحت ندارد. مدیران باشگاه در تماس با موندو صراحتا چنین چیزی را رد کرده و دی ماریا را یک داستان متعلق به گذشته دانستند که دیگر قرار نیست به جریان بیفتد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟