صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
جهانیان فوتبال رابه مسخره گرفت

گل محمدی سرمربیگری جدید نفت تهران شد!

بنده قریب به 10 روز است که به وزارت نفت اعلام کرده‌ام بیاید تیم را تحویل بگیرید و بنده دیگر قصد ادامه فعالیت ندارم.بازیکنان من در هر شرایطی باید بازی کنند؛ اما بنده از تصمیم نهایی آنها بی‌خبر هستم؛ در هر صورت آقای گل‌محمدی سرمربی جدید تیم ما هستند
کد خبر: ۷۵۹۶۰۰
| |
4380 بازدید

مالک و مدیر عامل باشگاه نفت طلائیه در اقدامی عجیب و دیوانه وار، مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران را در حکمی کنایه آمیز و مسخره کننده،به‌عنوان سرمربی تیم فوتبالش انتخاب کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، حمیدرضا جهانیان در واکنش به خداحافظی آتیلا حجازی از نفت تهران گفت: بله؛ ایشان خداحافظی کردند و بنده تصمیم گرفتم رضا گل‌محمدی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران را به‌عنوان سرمربی نفت انتخاب کنم. ایشان(گل‌محمدی) دارای سابقه ورزشی بالایی بوده و یکی از حامیان اصلی ورزش کشور هستند؛ در حال حاضر مدیر کل ورزش تهران هستند و بنده تصمیم گرفتم ایشان را از فردا مقابل فولاد، روی نیمکت تیم بگذارم.

 مالک باشگاه نفت طلائیه در واکنش به اعتصاب بازیکنان این تیم ابراز کرد: بازیکنان من یک ماه است که اعتصاب کرده‌اند؛ بازی اول را بدون مربی بودند ولی دیگر نمی‌خواهند ادامه بدهند؛ بنده قریب به 10 روز است که به وزارت نفت اعلام کرده‌ام بیاید تیم را تحویل بگیرید و بنده دیگر قصد ادامه فعالیت ندارم؛ در حال حاضر هم هیچ جوابی به بنده نمی‌دهند و امروز و فردا می‌کنند. بازیکنان من در هر شرایطی باید بازی کنند؛ اما بنده از تصمیم نهایی آنها بی‌خبر هستم؛ در هر صورت آقای گل‌محمدی سرمربی جدید تیم ما هستند و امیدوارم فردا روی نیمکت بنشینند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟