آسپرین؛

لکه‌های سفید گوشت مرغ چیست؟

کد خبر: ۷۵۹۴۸۶
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۳ 28 December 2017
تعداد بازدید : 6023
کد خبر: ۷۵۹۴۸۶
|
۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۳ 28 December 2017
|
28779 بازدید
بازدید 28779
صنایع غذایی برای بیش تر کردن سود خود و البته پاسخ گویی به نیازهای بازار همواره سرعت تولید محصولات خود را بالا برده اند. در این ویدیو با یکی از نتایج این سرعت بالا در پرورش مرغ ها آشنا شوید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟