ته چین؛

طرز تهیه پات رست

کد خبر: ۷۵۸۲۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۱ 24 December 2017
تعداد بازدید : 549

مواد لازم
یک عدد پیاز
دو حبه سیر
رست سردست گوساله بی استخوان 1800 گرمی
یک برگ بو
یک قاشق چای‌خوری نمک
نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه پودر شده

بازدید 13358
تهیه و پخت گوشت گاو تکنیک های خاص و ویژه ای دارد. در این ویدیو نحوه آماده کرده گوشت گوساله به شکل پات رست همراه با سبزیجات سرخ شده را فرا می‌گیرید
اشتراک گذاری