ته چین؛

طرز تهیه پات رست

کد خبر: ۷۵۸۲۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۱ 24 December 2017
تعداد بازدید : 562
کد خبر: ۷۵۸۲۹۲
|
۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۱ 24 December 2017
|
14041 بازدید

مواد لازم
یک عدد پیاز
دو حبه سیر
رست سردست گوساله بی استخوان 1800 گرمی
یک برگ بو
یک قاشق چای‌خوری نمک
نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه پودر شده

بازدید 14041
تهیه و پخت گوشت گاو تکنیک های خاص و ویژه ای دارد. در این ویدیو نحوه آماده کرده گوشت گوساله به شکل پات رست همراه با سبزیجات سرخ شده را فرا می‌گیرید

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟