صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

شمار اقدامات تروریستی در سال 2017 در آلمان 5 برابر شده است

بنابر اعلام منابع رسمی در آلمان، اقدامات تروریستی در آلمان در سال جاری در مقایسه با سال گذشته، 5 برابر شده است.
کد خبر: ۷۵۷۸۲۶
| |
1819 بازدید

بنابر اعلام منابع رسمی در آلمان، اقدامات تروریستی در آلمان در سال جاری در مقایسه با سال گذشته، 5 برابر شده است.

به گزارش فارس، بنابر اعلام دادستانی آلمان در کارلسروهه، شمار اقدامات تروریستی در این کشور طی سال جاری میلادی تقریبا 5 برابر شده است که بیشتر این اقدامات ریشه در افکار تکفیری‌ها دارد.

بنابر گزارش خبرگزاری آلمان، دادگاه عالی این کشور در سال جاری میلادی حدود هزار و 200 مورد از پیگرد علیه اقدامات تروریستی را به مواردی که قبلا در دست پیگری داشت، اضافه کرده است. هزار مورد از این موارد در ارتباط با تکفیری‌ها بوده است. این رقم در مقایسه با سال گذشته 5 برابر شده است. در سال 2016، این تعداد 250 مورد بود که حدود 200 مورد هم به تکفیری‌ها ارتباط داشت.

در آخرین مورد، فردی در کارلسروهه دستگیر شد که قصد داشت، حمله‌ای صورت دهد. وی هم‌اکنون تحت بازجویی قرار دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...