صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وقوع حمله انتحاری در شهر کابل

رسانه های افغانستان لحظاتی پیش از حمله انتحاری به یکی از ادارات امنیت ملی شهر کابل خبر دادند.
کد خبر: ۷۵۶۳۷۸
| |
2032 بازدید

رسانه های افغانستان لحظاتی پیش از حمله انتحاری به یکی از ادارات امنیت ملی شهر کابل خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آوا، چندین عامل انتحاری امروز به یکی از ادارات امنیت ملی در منطقه «افشار» شهر کابل حمله کردند و هم اکنون درگیری میان مهاجمان و نیروهای امنیتی افغانستان جریان دارد.

وزارت کشور افغانستان نیز تایید کرد که شماری از مهاجمان، مرکز آموزش امنیت ملی این کشور را در حوزه پنجم شهر کابل هدف قرار داده اند.

به گفته «بصیر مجاهد» سخنگوی وزارت کشور افغانستان، این مهاجمان از یک خانه مسکونی به این مرکز حمله کرده اند.

هنوز از تلفات این واقعه اطلاعاتی در دست نیست و هیچ شخص یا گروهی مسئولیت این انفجار را به عهده نگرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟