آشپزی؛

طرز تهیه کیک آناناسی

کد خبر: ۷۵۵۲۹۰
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۹ 14 December 2017
تعداد بازدید : 58

 

مواد لازم:
چهار قاشق غذاخوري کره
نصف پيمانه شکر قهوه اي
صف پیمانه نارگیل خورد شده
یک قوطی کنسرو 226 گرمی آناناس برش خورده
یک قوطی کنسرو 280 گرمی گیلاس مارچینو (گیلاس مارچینو نوعی کمپوت گیلاس است که با رنگ غذا و شربت شکر درست می‌شود، می‌توانید به جای آن از کمپوت گیلاس معمولی استفاده کنید)
یک قوطی کنسرو 226 گرمی آناناس له شده
یک بسته 517 گرمی پودر کیک زرد

بازدید 5621
کیک آناناسی ریشه ای تایوانی دارد که در این دستور پخت با واژگون کردن ظرف پخت,کیک دو لایه آناناسی آماده می‌شود.
اشتراک گذاری