ته‌چین؛

دستور پخت دنده گوشت گاو با چاشنی کیوی و فلفل تند

کد خبر: ۷۵۵۲۴۷
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۲ 14 December 2017
تعداد بازدید : 550
 

مواد لازم
900 گرم گوشت دنده گوساله که به سبک کره‌ای برش خورده باشد (به شکلی عرضی)
یک عدد کیوی
یک قاشق غذاخوری فلفل آنچو
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری نمک بدون ید
یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه پودر شده
یک قاشق چای‌خوری پودر سیر
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل کاین

بازدید 11352
گوشت دنده یکی از لذیذ‌ترین قسمت‌های گوشت گاو است که مورد علاقه بسیاری از افراد است. در این ویدیو برش خاص و نازکی از گوشت دنده به همراه نحوه مزه دار کردن و گریل کردن آن با کیوی و ادویجات تند را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری