آماده‌باش در خوزستان باوقوع همزمان بارندگی و ریزگرد

کد خبر: ۷۵۳۰۶۵
| |
4801 بازدید
آماده‌باش در خوزستان باوقوع همزمان بارندگی و ریزگرد

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان از اعلام آماده‌باش در شرکت‌های برق و دستگاه‌های امدادرسان در پی پیش‌بینی وقوع همزمان ریزگردها و بارندگی در استان خبر داد.

به گزار ایسنا، کیامرث حاجی‌زاده اظهار کرد: در پی پیش‌بینی‌های هواشناسی مبنی بر وقوع بارش برف، باران و تندباد و پدیده گرد و خاک با منشا داخلی و خارجی طی دو روز آینده در خوزستان، ستاد هماهنگی مدیریت بحران به منظور مقابله با هرگونه پیشامد احتمالی، به تمامی دستگاه‌های امدادرسان و خدماتی از جمله شرکت‌های توزیع نیروی برق و شرکت‌های برق‌ منطقه‌ای اعلام آماده‌باش داده است.

وی در پاسخ به اینکه باتوجه به پیش‌بینی وقوع همزمان بارندگی و پدیده ریزگردها، احتمال تکرار بحران قطعی برق سال گذشته وجود دارد؟ بیان کرد: براساس گزارش‌های شرکت‌های برق‌ منطقه‌ای و توزیع نیروی برق خوزستان و اهواز تمامی شستشوی مقره‌های برق به طور مرتب انجام می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان افزود: بنابراین با استناد به این گزارش‌ها که در حضور استاندار خوزستان نیز ارائه شده، آمادگی لازم وجود دارد و بحران قطعی برق سال گذشته را نخواهیم داشت.

حاجی‌زاده تصریح کرد: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر وقوع پدیده ریزگردها دانشگاه‌ها و مراکز علمی 13 شهرستان در روز پنجشنبه تعطیل هستند و به فرمانداران این شهرستان‌ها گفته شده که در صورت وقوع این پدیده اقدام به توزیع ماسک‌ در سطح شهرهای خود کنند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت