صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اظهارنظر وزیر اطلاعات اسرائیل درباره تصمیم ترامپ

کد خبر: ۷۵۳۰۲۸
| |
6208 بازدید
|
۱
اظهارنظر وزیر اطلاعات اسرائیل درباره تصمیم ترامپ

وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی از هماهنگی دولت آمریکا با رهبران عرب در خصوص تصمیم اتخاذ شده مبنی بر انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس خبر داد

به گزارش ایسنا به نقل از سایت النشره، اسرائیل کاتس، وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در گفتگو با شبکه 10 تلویزیون این رژیم عنوان داشت: دولت آمریکا پیشتر با رهبران کشورهای عربی در خصوص انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس هماهنگی‌های لازم را به عمل آورده بود.

وی افزود: تلاش دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای هماهنگی با رهبران عرب با هدف کاستن شدت واکنش فلسطینی‌ها در قبال این تصمیم صورت گرفت.

وزیر اطلاعات ژیم صهیونیستی همچنین تاکید کرد ریاض منافع امنیتی مشترک با اسرائیل را مد نظر دارد به ویژه این مسئله در رویارویی با ایران پررنگ تر می‌شود. تکیه کشورهای عربی به آمریکا عامل مهمی در مشخص کردن ماهیت واکنش‌ کشورهای عربی در این خصوص محسوب می‌شود.

وی افزود: تصمیم اخیر ترامپ نشان می‌دهد قدس و بیت لحم شهر بین‌المللی نیستند و مرکز اسرائیل به شمار می‌آیند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
نا شناس
|
Germany
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۶
قابل توجه کسانی که کاسه داغ تر. از. اش هستند ترامپ قبلا توافق یکسری از. کشورهای عربی را جلب کرده بود. این نشانه تشتت و تفرقه در. میان اعراب است که سودش به جیب اسراییل و به ضرر منطف است
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات